Søg
Close this search box.

Ramadanhæfte – lær om Islam

Vi har lavet endnu et læringshæfte og opgaver med fokus ramadanen og til børn fra 5 år. Ramadanen er i den grad vigtig at få viden om, da viden tager livet af mange fordomme. Ofte er det uvidenhed om fremmede kulture og religioner, der skaber konflikter. Jeg har arbejdet med muslimske børn i 11 år og derigennem fået en del viden om Ramadanen, og hvad den handler om ud over at faste. Derfor synes jeg selvfølgelig det er super vigtigt at både Bjørn og Eskild får viden om den muslimske religion og kultur, ligesom det er vigtig at få viden og de andre religioner – her kommer jeg bare lidt på udebane, derfor er der endnu ikke lavet nogle hæfter 😉

I læringshæftet her får du og dit barn lidt grundviden om ramadanen og det centrale nemlig 30 små kort med “gode gerninger” til at bruge i ramadanen UANSET OM DU ER MUSLIM ELLER EJ. Kortene kan selvfølgelig også bruges på andre tidspunkter på året, da et fokus på de indre værdier og gode gerninger altid er velkomment.

I Ramadan opgavehæftet får du 30 opgaver – en til hver dag i ramadanen, som du kan lave sammen med dit barn.

Se desuden vores Læs og Forstå ramadanen her.

Målgruppe: Fra 4 år og op til voksne! Hvis dit barn ikke er så gammelt, så lad det kun trække en “opgave” hver anden dag eller måske 2 i ugen. De større børn kan sagtens klare en opgave hver dag.

Husk at se alle vores læringshæfter her (butik).

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr