Engelsk opgavehæfter til 2. klasse

2.-kl.-JOBS-thumbnail

2. klasse

2. klasses engelsk hæfterne består af 6 hæfter med 6 forskellige kategorier. I hvert hæfte indgår der 5-6 opgaveark, hvor dit barn har mulighed for at blive udfordret på forskellige måder i forhold til det engelske sprog. 

Hæfterne er kategoriseret indenfor emnerne Transportation, Jobs, In The City, Fruit og Weather. Opgaverne er forskellige alt efter hvilken kategori, der er tale om. Nogle opgavetyper går igen fx. vendespil eller tegneopgaver.

Se alle vores opgavehæfter til engelsk indskolingen her.

Engelsk opgaver om transport, vejret, bygninger, job og frugt

I “Transportation” vil dit barn møde de forskellige transportmidler på engelsk. I dette farverige hæfte er der både tegneopgaver, hvor de skal tegne det transportmiddel, som de selv bruger fx. cykel og så skal de også hjælpe Oscar med at komme hjem til sin ven Jimmy. 

I “Weather” er der fokus på forståelse af vejrfænomenerne på engelsk. Der er både vendespil og opgaver, hvor dit barn skal tegne vejret. Samtidig er der mulighed for at lære om forskellige grader af varme og kulde på engelsk i forbindelse med temperatur. 

I “In the City” kommer dit barn rundt i byen og lære om de forskellige navne på bygninger som fx. apartment, church, cinema, osv. Her vil man også få muligheden for at tegne de forskellige bygninger, som man forestiller sig skal være med i sin egen by. 

I “Jobs” kommer vi omkring alle de forskellige beskæftigelser på engelsk. Der er et klassisk vendespil, hvor dit barn skal matche billedet med det tilhørende ord, som det gør rigtigt sjovt at lære de engelske ord. Som noget særligt i dette hæfte skal dit barn besvare spørgsmål om, hvad læge Maya laver til dagligt ud fra en kort tekst. 

I “Fruits” bliver dit barn introduceret for de farverige og smukke frugter på engelsk. Der er både tegneopgaver, hvor dit barn skal tegne den resterende halvdel af en frugt, men du skal også hjælpe Megan med at vælge, hvilken frugt hun skal have. 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen