Velkommen tilbage i skole – hæfte

Velkommen-i-skole-thumbnail

Det er altid er kæmpe dag for de yngste børn at starte i skole og starte op igen efter sommerferie. De fleste er vokset, har tabt en tand, været på ferie eller fået en hund. Det er svært at nå at fortælle det hele, derfor er det en god måde at møde alle eleverne på, at de kan tegnw og skrive i hæftet her. Der er fokus på at komme tilbage til skolen, og hvad dit barn har oplevet i ferien.

Målgruppe: 0.-1. Klasse

Se alle vores hæfter til indskolingen dansk her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen