Læs og forstå 1. klasse

IMG_2021-06-24_10-53-31

I dette hæfte arbejdes der med forskellige opgaver, hvor dit barn skal se på et billede, og derefter besvare nogle spørgsmål, om hvorvidt nogle ting er på billedet eller ej. 

Dit barn kommer til at arbejde med læseforståelse og analyse af billeder. Opgaverne er lavet til at være overskuelige og nemme at gå til. Designet er enkelt, men samtidig farverigt, så det også er spændende at kigge på. 

Hæftet er på 10 sider, men hvis du kunne være interesseret i flere opgaver som denne, så er du velkommen til at tage et smut forbi vores butik. Skoleopgaver i butikken

Vi har altid i fokus at lave opgaver, som gør undervisningen mere interessant. Derfor har vi også et stort udvalg af gratis materiale, som dit barn vil få meget glæde af. Gratis materiale til indskolingen

Målgruppe: 1. klasse
Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private. Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen