Månedsopgaver til dansk

IMG_2021-06-24_10-52-59

I dette hæfte arbejder dit barn med forskellige skriveopgaver, som kan gives i starten af en måned. Med dette hæfte har dit barn altid noget at gå i gang med i løbet af en måned.

Opgaverne i hæftet er meget varierende, da der er hele 12 forskellige opgaver at gå i gang med. Der er alt fra at skrive om sin yndlingssang, til at lave sin helt egen gyser historie. De forskellige opgaver er meget farverige og i et flot og enkelt design. Dette er med til at motivere dit barn og støtte fantasiens unikke potentiale.

Hvis du kunne være interesseret i endnu mere materiale fra os, er du som altid velkommen til at smutte forbi butikken og se vores udvalg. Dansk opgaver i butikken

Vores prioritet er altid at skabe noget materiale som støtter dit barns læring og udvikling, og som samtidig giver lyst til at lære endnu mere. Her har vi også et stort udvalg af gratis materiale på vores hjemmeside, som er i samme stil som denne. Danskhæfter til indskolingen

Målgruppe: 3.-5. klasse
Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private. Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen