Månedsopgaver til dansk – månedens skriveopgave

I dette hæfte arbejder dit barn med forskellige skriveopgaver, som kan gives i starten af en måned. Med dette hæfte har dit barn altid noget at gå i gang med i løbet af en måned.

Opgaverne i hæftet er meget varierende, da der er hele 12 forskellige opgaver at gå i gang med. Der er alt fra at skrive om sin yndlingssang, til at lave sin helt egen gyser historie. De forskellige opgaver er meget farverige og i et flot og enkelt design. Dette er med til at motivere dit barn og støtte fantasiens unikke potentiale.

Hvis du kunne være interesseret i endnu mere materiale fra os, er du som altid velkommen til at smutte forbi butikken og se vores udvalg. Dansk opgaver i butikken

Vores prioritet er altid at skabe noget materiale som støtter dit barns læring og udvikling, og som samtidig giver lyst til at lære endnu mere. Her har vi også et stort udvalg af gratis materiale på vores hjemmeside, som er i samme stil som denne. Danskhæfter til indskolingen

Målgruppe: 3.-5. klasse
Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr