Natur/teknik hæfte om danske træer

Traeer-nt-1-thumbnail

I dette hæfte arbejdes der med forskellige opgaver i faget natur/teknik. Det handler om de forskellige træer, som vi har i Danmark. Det handler om træernes liv gennem årene og i årstiderne.

I hæftet er der en fokus på faglig viden om træer generelt. Her skal dit barn lære at kende forskel på forskellige træer og deres frugter. Hæftet er også fyldt med nogle faglige læs og forstå opgaver, som træner dit barns forståelse af de tekster, de læser. I hæftet er der også nogle forskellige lærerige aktiviteter som vendespil og naturmandalas. På denne måde får dit barn også et lille afbræk fra opgaverne, men som samtidig giver dit barn læring. 

Hæftet er meget overskueligt og lige til at gå i gang med. De mange varierende opgaver er med til at øge motivationen hos dit barn, så opgaverne ikke blive for tunge at arbejde med.  

Vi har også en masse gratis hæfter som kunne være interessant, hvis dit barn er glad for faget natur/teknik. Der er f.eks. mange hæfter om dyr, vulkaner og meget mere! Gratis hæfter til natur/teknik 1.-6. klasse

Målgruppe: 1.-3. klasse

Fag: Natur/teknik

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen