Natur/teknik hæfte om danske træer

I dette hæfte arbejdes der med forskellige opgaver i faget natur/teknik. Det handler om de forskellige træer, som vi har i Danmark. Det handler om træernes liv gennem årene og i årstiderne.

I hæftet er der en fokus på faglig viden om træer generelt. Her skal dit barn lære at kende forskel på forskellige træer og deres frugter. Hæftet er også fyldt med nogle faglige læs og forstå opgaver, som træner dit barns forståelse af de tekster, de læser. I hæftet er der også nogle forskellige lærerige aktiviteter som vendespil og naturmandalas. På denne måde får dit barn også et lille afbræk fra opgaverne, men som samtidig giver dit barn læring. 

Hæftet er meget overskueligt og lige til at gå i gang med. De mange varierende opgaver er med til at øge motivationen hos dit barn, så opgaverne ikke blive for tunge at arbejde med.  

Vi har også en masse gratis hæfter som kunne være interessant, hvis dit barn er glad for faget natur/teknik. Der er f.eks. mange hæfter om dyr, vulkaner og meget mere! Gratis hæfter til natur/teknik 1.-6. klasse

Målgruppe: 1.-3. klasse

Fag: Natur/teknik

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr