Hvad er forkert på billedet? – sprogudvikling

IMG_2021-08-02_09-29-03

I disse opgaver arbejdes der med forskellige opgaver, hvor dit barn skal se på et billede, og derefter finde ud af, hvad der er galt med billedet.

Dit barn kommer til at arbejde med at “analysere” billeder og forskellige kontekster. Dit barn skal finde de ting, som ikke passer ind i kontaksten i billedet. Brug dem til at udvide dit barns sprog og viden om sammenhænge.
Opgaverne er lavet til at være overskuelige og nemme at gå til. Billederne har flotte farver, og kan være meget spændende for dit barn at gå på opdagelse i.

Vi har i vores butik mange forskellige materialer til dit barn – især sproguvikling, hvor du kan se vores materialer her (butik).

Vi prøver altid at lave det bedste materiale til børn, som gør hverdagen lidt sjovere. Derfor har vi også et stort udvalg af gratis materiale, som dit barn kan få utrolig meget glæde af. Gratis materiale til indskolingen

Målgruppe: Fra 3 år

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen