Hvad er forkert på billedet? – sprogudvikling

I disse opgaver arbejdes der med forskellige opgaver, hvor dit barn skal se på et billede, og derefter finde ud af, hvad der er galt med billedet.

Dit barn kommer til at arbejde med at “analysere” billeder og forskellige kontekster. Dit barn skal finde de ting, som ikke passer ind i kontaksten i billedet. Brug dem til at udvide dit barns sprog og viden om sammenhænge.
Opgaverne er lavet til at være overskuelige og nemme at gå til. Billederne har flotte farver, og kan være meget spændende for dit barn at gå på opdagelse i.

Vi har i vores butik mange forskellige materialer til dit barn – især sproguvikling, hvor du kan se vores materialer her (butik).

Vi prøver altid at lave det bedste materiale til børn, som gør hverdagen lidt sjovere. Derfor har vi også et stort udvalg af gratis materiale, som dit barn kan få utrolig meget glæde af. Gratis materiale til indskolingen

Målgruppe: Fra 3 år

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr