Regnehæfter med tallets form og mængde

De 4 regnehæfter er opdelt i 4 emner og tiltænkt 0.-1. klasse, hvor de hver især har natur som emne og indeholder en kort præsentation af dyret.

Det første dyr, er honningbien, hvor fokus er på tallets form og mængder. Alle omgaverne er med matematik fokus, hvor emet er bier, der gør hæftet indbydende.

Det næste dyr er sommerfuglen, hvor fokus er på tallets mængde og talrækker. Hæftet er altså nummer 2 i rækken, da hæfterne øger sværhedsgraden i emnet.

Hæftet med blomsten har fokus på talrækker og plus og er nummer 3 i rækken. Her skal dit barn brude sin viden fra de tidligere hæfter og lave sværere opgaver.

Hæftet med frøen har fokus på plus og minus og er nummer 4 i rækken. Hæftet indeholder forskellige matematikse opgaver med fokus på minus og plus, hvor pynt og illustrationer er om frøen.

Regnehæftet er fyldt med sjove, overskuelige, farverige og indbydende opgaver, som er nemme at gå til. Hvis dit barn har lyst til at lære mere matematik og lidt om naturen, så hent hæftet og hyg jer sammen med at løse det hjemme ved køkkenbordet.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr