Natur/teknik hæfte om træer

Traeer-nt-1-thumbnail

I dette store natur/teknikhæfte om træer, får du en masse forskellige opgaver til dit barn. 

Dit barn vil komme til at lære om forskellige danske træer, som man kan finde i naturen. Hertil er der nogle læs og forstå opgaver, tegneopgaver og forskellige aktiviteter som dit barn kan have det sjovt med undervejs. I hæftet bliver der også arbejdet med træets cyklus, frugter og årstider. Det er et stort hæfte på 20 sider, så her er der mange timers sjove og lærerige opgaver at gå i gang med. 

Vi har inde på vores hjemmeside en masse andet gratis materiale i faget natur/teknik hvis det kunne være spændende for dit barn. Du er altid velkommen til at tjekke det ud, og vi opdaterer løbende siden og kommer med flere spændende opgaver. Se vores tværfaglige emner.

Inde i vores butik har vi også et stort udvalg af materiale. Her har vi mange opgaver og produkter som passer til de forskellige fag, herunder natur/teknik. Her kan du fx købe et sæt forstørrelsesglas til de forskellige aktiviteter i hæftet. Se pakken her: Undersøg naturen pakke.

Målgruppe: 1.-3. klasse

Fag: Natur/teknik


ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen