Natur/teknik hæfte om træer

I dette store natur/teknikhæfte om træer, får du en masse forskellige opgaver til dit barn. 

Dit barn vil komme til at lære om forskellige danske træer, som man kan finde i naturen. Hertil er der nogle læs og forstå opgaver, tegneopgaver og forskellige aktiviteter som dit barn kan have det sjovt med undervejs. I hæftet bliver der også arbejdet med træets cyklus, frugter og årstider. Det er et stort hæfte på 20 sider, så her er der mange timers sjove og lærerige opgaver at gå i gang med. 

Vi har inde på vores hjemmeside en masse andet gratis materiale i faget natur/teknik hvis det kunne være spændende for dit barn. Du er altid velkommen til at tjekke det ud, og vi opdaterer løbende siden og kommer med flere spændende opgaver. Se vores tværfaglige emner.

Inde i vores butik har vi også et stort udvalg af materiale. Her har vi mange opgaver og produkter som passer til de forskellige fag, herunder natur/teknik. Her kan du fx købe et sæt forstørrelsesglas til de forskellige aktiviteter i hæftet. Se pakken her: Undersøg naturen pakke.

Målgruppe: 1.-3. klasse

Fag: Natur/teknik


Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr