Lær om De Truede Dyr – skolemælk

Vi har igen været så heldige at være en del af temaet bag Skolemælks (betalt partnerskab) næste forløb med de seje klistermærker på skolemælkene.

I 2019 blev temaet Lær om Dyr introduceret for første gang, og det var en kæmpe succes blandt børnene i skolen. Derfor gentages temaet igen i næste skoleår – skolestart 2021 – og med en udvidelse af emnet “De Truede Dyr”.

Vi har lavet tre hæfter og et løb med de 5 udvalgte truede dyr; hasselmusen, pangolin, lunde, forunderlige humle og den blåstruet ara. Alle aktiviteter er lavet med udgangspunkt i Fælles Mål for 0., 1. og 2. klasse.

Vi har fokuseret på et undervisningsmateriale, der er let tilgængeligt, at eleverne får viden om De Truede Dyr, samt at opgaverne er sjove og lærerige.

  • Hæfte 1: Hæfte til 0. klasse med fokus på dansk og matematik. Alle 5 dyr præsenteres.
  • Hæfte 2: Hæfte til 1.-2. klasse med fokus på dansk. Lunde og den blåstrubet ara præsenteres.
  • Hæfte 3: Hæfte til 1.-2. klasse med fokus på matematik og natur/teknik. Pangolin og foranderlig humle præsenteres.
  • Løb til 1.- 2. klasse omhandlende hasselmusen og med fokus på dansk og matematik.

Til De Truede Dyr er der desuden nogle ret fede billeder med dyrene og Anders Kofoed, der kommer er på mælkene sammen med et klistermærkerne efter sommerferien. På hjemmesiden Edutainmenthuset.dk finder du det hele og en masse fagtekster om dyr, lege, aktiviteter, quiz og selvfølgelig vores hæfter til indskolingen.

Læs mere her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr