Plakat “God ven”

Denne plakat er god at have hængende enten i hjemmet, i børnehaven eller i klasseværelset.

Det kan være svært for børn at navigere i, hvordan man er en god ven. Der er mange ting at forholde sig som barn både med lærere, klassekammerater og ny viden. Det er slet ikke altid, at det kimmer af sig selv, hvordan an er en god ven. Derfor er det en god ide at italesætte det som voksen omkring barnet.

Plakaten her giver rig mulighed for dit barn at samtale om hvad det vil sige, at være en god ven. Plakaten er illustrativt fremstillet med en masse billeder og eksempler på – hvilke ting man gøre, og hvilke ting man lave, for at være en god ven.

Se alle vores plakater her eller køb nogle færdigprintet her:

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr