Samtaleark – sprog og mundtlighed

1-minuts-samtaleark-og-skriv-10-min-historier-thumbnail

Dette hæfter handler om at få dit barn til at udvikle sit sprog

På hver side i hæftet er der et emne, som dit barn skal tale om i 1 minut. Der er til hver emne et tilhørende underemne som også kan vælges frit. Der er i alt 4 sider med forskellige emner, så med dette hæfte er der masser af læring og sprogudvikling at hente. 

Det er vigtigt for børn at støtte deres udvikling af sproget, da det konstant er i udvikling og dit barn skal lære mange nye ord hver dag. Generelt siger vi altid, at du skal tale lidt sværere/højere niveau til børn end du lige regner med. Ofte forstår de mere end vi forventer og for at bringe dit barn sprogudvikling videre, skal du være med til at præsentere og lære dit barn nye ord og sætninger.

Dagligdagen og skolen er meget fokuseret omkring kommunikation. Derfor kan dette hæfte være en god støtte, til at imødekomme denne egenskab. Det kan være en fordel at sætte sig ned med sit barn, og gennemgå nogle af emnerne i løbet af en uge. På denne måde får dit barn hele tiden trænet sit sprog.

Hvis du kunne være interesseret i endnu flere opgaver, som er målrettet dit barns sprogudvikling, så har på vores hjemmeside en masse gratis materiale, som du altid er velkommen til at tjekke ud. Synonymer og talemåder

Derudover kan du også kigge forbi vores butik, hvor vi også har en masse materiale som kan bruges til at støtte dit barn i skolen. Sprogudviklingskort

Målgruppe: Fra 5år

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen