Hæfte og spil om 10´er venner – opgaver

10’er venner er et emne som høre til i matematikken og introduceres i slutningen af 0. klasse eller i starten af 1. klasse. 10’er venner er de tal imellem 1-9, som er venner og tilsammen giver 10. Det er eksempelvis 2+8, som er 10’er venner. 10’er vennerne øver i skolen, da de er grundlæggende for plus i matematik. Det bliver meget lettere både at plus og minus, når du kender dine 10’er venner. Derfor har vi lavet et hæfte, hvor der er fokus på disse opgaver, så dit barn kan dem udenad og dermed få lettere ved matematikken i 1. klasse.

Se også læringsspillet med 10’er venner her (butik)

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr