Opgavehæfte med kineserlyde – ing, eng, ung, ang, øng…

I indskolingen arbejdes der primært med læsinng og stavning i dansk. Det er et meget stort område, som gribes an fra mange forskellige vinkler for at give dit barn strategier til at kunne læse så mange ord som muligt. Der arbejdes blandt andet med lydrette ord, de 120 ord, stavelser og kineserlyde.

I hæftet her stifter dit barn bekendskab med de såkaldte kineserlyde. Det er ord, som indeholde en -ng lyd. Foran -ng lyden kan der være forskellige vokaler. Dit barn skal lære at sige og læse disse -ng lyde, da de forekommer i mange ord og kan være svære at læse. Derfor får dit barn endnu en strategi ved at læse disse lyde.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr