Elevudviklingssamtaler – lad dit barn reflektere

I efteråret og foråret holder de flest skoler elevudviklingssamtaler, hvor forældrene indkaldes til en samtale omkring deres barn. Samtalen handler om dit barns udvikling både fagligt, socialt og personligt. Det er ret centralt at dit barn i den forbindelse selv reflektere over sig selv, sin rolle i skolen og sin udvikling. Det er ikke meningen at samtalen blot skal være en overlevering af læreres synspunkt og dit barns faglige standpunkt. Det er meningen det skal være en udviklingssamtale, hvor både I som forældre, Jeres barn og lærerne sammen taler om Jeres barns faglige, sociale og personlige udvikling.
I den forbindelse har jeg lavet dette materiale, som er lavet for at få dit barn til at reflektere over sin egen skolegang med fokus på det personlige og sociale. Print arkene og lav dem sammen med dit barn, de giver en fantastisk mulighed for dig, så du kan blive klogere på dit barn, og du vil helt sikkert høre ting, som du er overrasket over!

Målgruppe: 0.-6. klasse

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr