Hæfte om stumme bogstaver g,h,d

I hæftet om stumme bogstaver lærer dit barn og de tre ofte stumme bogstaver g,h og d. Bogstaverne volder mange problemer for flere elever i skolen og er en typisk stavefejl, der går igen på alle klassetrin. Derfor gælder det om at træne sit barn til at tjekke om ord evt indeholder et stumt bogstav. Mange af ordene skal simpelhen bare læres udenad, at det indeholder fx et h.
Der indgår både forklaringer, huskeregler og opgaver, som kan hjælpe dit barn med at træne ordene og blive opmærksom på at dobbelttjekke sine egne ord i egne tekster. En anden typisk stavefejl er også nutidsendelsen -r.

Målgruppe: 3.-5. klasse, mellemtrin

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr