Læsespil – læs ord og find billedet

Læsning skal øves igen og igen og på mange forskellige måder, så dit barn bliver udfordret på det rigtige niveau. Læsespillet her en sjov og anderledes måde at øve læsning af ord. Der er flere forskellige spilleplader, som dit barn kan “udfylde” alene. Ordene klippes ud og dit barn skal således finde det rigtig ord til tegningen og lægge ordet ovenpå. Hvis der er to børn kan de skriftes til at lægge et ord på pladen.

Spillet er lavet i 2 niveauer.
Se også vores “Læs og forstå” tekster her.

Målgruppe: 1.-2. klasse

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen