Vinterhæfte 2.-3. klasse danskopgaver – opgaver om vinteren

I dette hæfte får dit barn øvet sine danskfagligheder. Der bliver både øvet læsning, stavning, ordklasser, stavelser og tekstforståelse. Det er vigtigt, at få øvet disse forskellige færdigheder – jo mere jo bedre. Ydermere giver hæftet dit barn en ny viden om vintersæsonen, hvad den indebærer og nye ord om årstiden. Opgaverne er sjove, indbydende og nemme at gå til. Du kan sammen med dit barn få gode samtaler om vinter, og hvilke kendetegn der er om vinteren.

Mål: Danskfaglige mål og ordforråd

Målgruppe: 2. – 3. klasse

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private. Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen