Læs og forstå om pinsen – opgaver og tekster om pinsen

Læs og forstå er nogle typisk anvendte opgaver som bruges i skolen. De er med til at støtte og styrke dit barns læsekompetence. Det er rigtig vigtigt at kunne læse en tekst, men samtidig forstå det som læses. Netop dette kan være en stor udfordring for nogle, og derfor er det vigtigt altid at holde det ved lige. 

Dette hæfte er fyldt med mange farver og sjove billeder. Dette gør vi ved alle vores hæfter, for at gøre det mere indbydende for dit barn at kigge på. Det kan også være med til at øge motivationen hos dit barn, når der arbejdes med hæftet. 

Vi har altid et stort udvalg af gratis materiale på vores hjemmeside, og vi lægger løbende hæfter ud, som dit barn kan arbejde med. Hvis du kunne være interesseret i endnu flere læs og forstå opgaver, så har vi en tilgængelig lige nu. De kan findes under afsnittet “Læs og forstå”. ​​Dansk opgaver 4.-6. klasse

Du kan finde et stort udvalg af materiale til dit barn i butikken, som kan være med til at styrke kompetencerne i dansk. 11 forskellige Ludo spil til danskfaget

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen