Ramadan – læs og forstå om ramadanen

Læs og forstå opgaver støtter og styrker dit barns læsekompetence. Det er rigtig vigtigt at kunne læse en tekst, men samtidig forstå det som læses. Netop dette kan være en stor udfordring for nogle, og derfor er det vigtigt altid at holde det ved lige. Læs og forstå handler her om et fagligt emne nemlig ramadanen, som er vigtig for mange muslimer her i Danmark, men også vigtigt for alle andre at have viden om, hvis vi skal komme nogle af fordommene til livs.
Som lærer og forældre er det vigtigt for os, at tilbyde vores børn viden om andre traditioner, kulturer og religioner end blot den danske og kristne.

Du kan finde flere opgavehæfter under afsnittet “Læs og forstå”. ​​Dansk opgaver 4.-6. klasse

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen