Søg
Close this search box.

Matematik 4. – 7. klasse – lær om kombinatorik

På mellemtrinnet og i udskolingen skal dit barn lære om statistik, sandsynlighed og kombinatorik. De tre emner kan være svært for børn at forstå, da det kan være et komplekst emne at forstå i forhold til de øvrige emner i matematik. Det kan være svært at forholde sig til, hvad det skal bruges til. Derfor har vi lavet dette hæfte, som indeholder simple og enkle forklaringer, og forskellige opgaver, hvor dit barn kan træne at arbejde med kombinatorik.

Opgaverne er farverige, overskuelige og lige til at gå til. Opgaverne er lavet virkelighedsnære, så dit barn nemmere kan forholde sig til dem, samt måske nemmere kunne se en mening med hvad det skal bruges til.

Hvis du mangler et let tilgængeligt redskab, har vi også lavet en læringscirkel med forskellige begreber og forklaring, som kan give en støtte til dit barn i arbejdet med statistik og sandsynlighed. Læringscirklen finder du her.

Målgruppe: 4.-7. klasse
Fag: Matematik

Matematikopgaver om kombinatorik til mellemtrin.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr