Lær om statistik 2

Statistik, sandsynlighed og kombinatorik

Statistik, sandsynlighed og kombinatorik er ofte et af de emner i matematik som børn har sværest ved at forstå. Det er et emne som nemt kan blive uoverskueligt og børn har været ved at se det logiske i det. Selvom emnet er udfordrende, skal det læres og det skal trænes. Vi har lavet to hæfter i to forskellige niveauer til hvert emne.

Opgaverne er meget intuitive og nemme at gå til. Der er en tilhørende forklaring på, hvordan man regner med statistik og sandsynlighed. Opgaverne er desuden lavet virkelighedsnære, så dit barn kan forholde sig til det. I hvert niveau indeholder de både emnerne statistik, sandsynlighed og kombinatorik.

Statistik

Statistik er noget dit barn allerede støder på i slutningen af indskoling og i starten af mellemtrinnet. Sværhedsgraden af emnet justeres jo ældre dit barn bliver, og jo mere kompliceret kan statistik gå hen og blive, hvis man ikke får det trænet og øvet.

Mål: Lær om sandsynlighed
Målgruppe: 4.-7. klasse

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr