Læs og forstå med Fortnite

I dette hæfte om computerspil arbejdes der med læseforståelse. Her er der opgaver med store og populære spil som dit barn muligvis spiller i fritiden.

Computerspillene som fremtræder i hæftet, er kendte spil som Fortnite, Among Us og Minecraft. Dit barn skal her læse om de forskellige spil og svare på tilhørende opgaver. Opgaverne er meget varierende, så dit barn ikke synes læsningen bliver for tungt og kedeligt i længden. Der er forskellige opgaver, som handler om at afkrydse de rigtige ord, sætte ring om det rigtige ord samt tegneøvelser om computerspillene.  

Hæftet er fyldt med farver, hvilket er med til at være indbydende til at gå i gang med. Der er fokus på, at dit barn træner læseforståelsen, som styrker læseoplevelsen generelt. Hvis læseforståelsen skal trænes yderligere, kan du med fordel tjekke vores butik ud, hvor der findes adskillige spil og opgaver som støtter dit barns læsning.

Til hvert computerspil er der omkring 6 sider fyldt med indhold som handler om hvert computerspil. Dit barn vil efter opgaverne få en større forståelse for spillet, og muligvis lære endnu mere om deres yndlingsspil.

Prioriteten er altid at vores hæfter skal være sjove, farverige og overskuelige. Dette hæfte er ideelt for dit barn som elsker at spille spil, da det helt sikkert vil gøre læsningen mere interessant

På legoglektie.dk kan du finde flere opgaver som netop denne. Tjek eventuelt det helt nye Halloweenhæfte ud! Gratis opgavehæfter til dansk 4.-6.klasse – Leg og Lektie

Målgruppe: 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse
Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr