Fakta om krabben – læs og forstå 3.-4. klasse

Gennem hele skoletiden er der fokus på læsning hos dit barn. Læseudvikling er et langt og sejt træk, hvor forskellige indsatser og strategier kan hjælpe dit barn på vej. Læs mere om dit barn læseudvikling her.

På mellemtrinnet handler det meget om at vedligeholde læsningen, få et større ordforråd, hurtigere læsning samt en bedre læseforståelse. Teksterne her giver dit barn mulighed for at læse og lære om forskellige dyr samtidig med, at læsningen og læseforståelsen trænes igennem evaluerende opgaver. Opgaverne har til formål, at få dit barn til at reflektere over det læste, huske centrale ting i teksten og gå tilbage og skimmelæse teksten, hvis dit barn ikke har fanget det centrale.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr