Klasseledelse med tydelig struktur og overblik

Piktogrammer til klasseledelse, struktur og overblik for dine elever.

Jeg har udviklet piktogramtavler til klasseledelse ud fra mit behov som lærer. Piktogrammerne er et fysisk produkt, som sendes, derfor koster det lidt. Se produktet her.

Tanken bag piktogramserien er, at struktur og tydelig klasseledelse hjælper til at få en bedre dagligdag. Når eleverne kender dagens gang, rytmen og beskederne er tydelige, ja så mindsker det konflikter og støj betragteligt. Det er det, som piktogrammerne her hjælper dig med. Det er inddelt i 5 tavler med tilhørende piktogrammer, som er farvekodet og med tydelige billeder, som hjælper forståelsen for eleven.

Hverdagstavlen: Dag, måned, årstid, beklædning, vejret.

Strukturtavlen: Hvad har vi lige nu, undervisningsformen, arbejdsformen, tiden, arbejdsredskaber og hvor må eleverne være.

I dag: Dagens skema og aktiviteter vist med piktogrammer.

Statustavlen: Brug den både som status efter et frikvarter, hvor eleven kan sætte sit kort op, så du ved, hvilke elever, du lige skal forbi. Eller brug den i timen, hvor eleverne sætter sit navn på, når der er brug for hjælp. Eleven laver selv sit personlige kort med navn, som lamineres og sættes på tavlen.

Duksetavlen: Sæt elevernes navne på tavlen, så det er tydelig, hvem der har hvilke pligter i klassen.

Du kan sætte tavlerne samlet et sted eller 5 forskellige steder.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr