Vild.Vildere.Videnskab. Videnskabsår 2022

I år er det videnskabs år 2022!

Det betyder at der bliver sat fokus på videnskaben flere forskellige steder i samfundet. Derfor har vi igen været heldige at samarbejde med Skolemælk om emnet Vild.Vildere.Videnskab. Vi har som altid udviklet undervisningsmaterialet til emnet, men der meget mere end det!

Derudover indeholder hele emnet Vild.Vildere.Videnskab nemlig fem spændende film til børn og den vilde videnskabs bog, som læreren kan bestille hjem. Dit barn har sikkert også opdaget, at klistermærkerne på skolemælken er skiftet ud. Der er nu klistermærker på låget, der viser nogle af de vigtigste personer eller temaer inden for videnskaben. Det er blandt andet Louis Pasteur, Andreas Mogensen, Ole Rømer, Marie Hammer, ligesom de kan finde billeder af hjulet, bue og pil, kanoner, pyramider, mennesker på Månen.

Vi udvalgte tre af personer/emnerne, som der er udviklet spændende læringsmateriale til. Det var Andreas Mogensen, Carl Benz og Vand.

Find det hele her.

Bestil klistermærkerne her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr