Time Tracker – det moderne timeur

Time Trackere er geniale til børn, netop så du kan hjælpe med at visualisere tiden for dit barn eller børnegruppe. De fleste af os kender nok utålmodige børn, som har svært ved at vente og udsætte deres behov. Ofte hjælper det at visualisere tiden, så ens barn netop har en fornemmelse af, hvor lang tid det skal udsætte behovet/ønsket. Vi kender det jo selv som voksen – prøv at sætte dig ind til et kedeligt møde, du ikke aner hvornår slutter – svært ikk? Sådanne oplevelser har børn mange af hver dag, indtil de selv kan klokken og har udviklet en tidsfornemmelse.

Indtil vores børn kan det kan vi forældre opleve konflikter og gentagne spørgsmål som “Hvornår er vi der?” “Hvornår kommer de?” “Hvor lang tid er der tilbage?” Med Timer trackeren oplever børnefamilier markant færre konflikter, når de bruger den, da barnet har en helt tydelig indikation af, hvor lang tid der skal ventes, eller hvornår Ipaden skal slukkes. Børnene kender tidshorisonten, kan forberede sig på at skulle noget og ikke bliver overrasket.

Den hjælper med:

  • Forudsigelighed
  • Visuel støtte
  • Tidsfornemmelse
  • Gør opgaver til en leg

Se vores Time Tracker her.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr