Sætningsdomino – indskoling

Domino er et fedt spil, og nu får du og dit barn mulighed for at spille domino med sætninger. Spillet domino går ud på at få enderne til at passe sammen, så det første I skal gøre er at klippe brikkerne ud. Dit barn skal få enden af brikken, hvor der for eksempel står “Solen” til at passe med en brik, hvor der står “skinner”. På den ene brik er ordet illustreret med et billede, så dit barn kan associere ordet og billedet med hinanden. 

Enten kan dit barn selv læse brikkerne og få genstandene til at passe med bevægelsen eller tillægsordene, ellers kan du hjælpe dit barn med at læse ordene, og I kan samme forsøge at spille. 

Spillet får dit barn til at overveje, hvilke funktioner eller tillægsord der passer til de ting, vi benytter i hverdagen.

Se også vores “lær at læse”- pakke (butik), der har en komplet vejledning, opgaver, spil og lege til at støtte læseudviklingen.      

Målgruppe: 6-8 år

Mål: Koble det korrekte ord med den korrekte sætning. Dit barn viser i denne opgave, at det kan koble ord og sætninger, så de bliver mest meningsfulde. 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr