Engelsk spil – domino frugt

Allerede i 1. klasse begynder dit barn at lære engelsk. Engelsk er verdens fællessprog, og derfor er det vigtigt, at dit barn kommer til at beherske det. Det kan dog være ret svært at lære engelsk, men ligesom alle andre sprog så kræver engelsk, at dit barn arbejder med sproget og får snakket en masse engelsk. 

Her er et læringsspil, hvor dit barn kan øve sig i engelske gloser. Det kan være en god idé at læse ordene højt, så dit barn øver udtalen af ordene.

Engelsk domino går nemlig ud på, at dit barn får en brik, hvor der i den ene ende fx står “jacket”, og i den anden ende er der et billede af et par shorts. Nu skal dit barn finde de brikker, hvor der i den ene ende er et billede af en jakke, så denne brik kan passe til den brik, der allerede ligger. Derefter skal dit barn også finde en brik, hvor der i den ene ende står “shorts”, og sådan fortsætter dit barn med at matche ord og billeder.

Målgruppe: 9-11 år 
Mål: Øve engelske ord

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr