Halloween bingo

Der er en særlig stemning over oktober måned. Efterårsbladene der skifter farver, den sprøde kølighed i luften, dagene der bliver kortere, mens de første græskarlygter dukker op rundt omkring for at sprede deres (u)hyggelige lys i mørket. Halloween er efterhånden blevet populært i mange danske hjem, og mange børn klæder sig ud og går rundt fra dør til dør og råber “Slik eller ballade”. Er man ikke så meget til dét, kan det være en hyggelig aktivitet at lave halloween bingo.

Print siden ud – børnene kan enten deles op i grupper og deles om en “bingoplade”, eller de kan få én hver – tag siderne og en blyant til hver med ud til en (u)hyggelig tur rundt i nabolaget. Kig på huse og mærk stemningen! Hvem finder først et spøgelse, en edderkop eller et skelet?

Ligesom ved traditionelt bingo, går det ud på at udfylde alle felterne på siden. Et felt er udfyldt, når barnet/børnene finder eller ser dét, som er vist på billedet. Man kan spille med rækker eller fuld bingo plade. Måske venter der en præmie derhjemme?

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr