Min trafikbog – lær om trafikken 3.-4. klasse

At kunne begå sig i trafikken er en vigtig ting at lære, og jo før jo bedre! Vi har udarbejdet et hæfte, hvor børn i en tidlig alder får et kendskab til hvordan man begår sig i trafikken, samt hvilken regler som er gældende. Der er både opgaver som henvender sig til når man er cyklist, samt betydningen af forskellige skilte man ser i trafikken. 

Det er et hæfte, som lærer dit barn noget om trafikken, men også et hæfte som har et fagligt indhold, men som stadig er trafikorienteret. Og vi skal ikke glemme, at det skal være sjovt, at lære – der er nemlig også et vendespil og andre sjove og indbydende opgaver. 

Så skal dit barn til begå sig i trafikken på den ene eller den anden måde, eller er dit barn nysgerrig på trafikken – så er det hæftet for dit barn!

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr