Læs og forstå om fastelavn (Niveau F)

I dette hæfte kan dit barn træne sin læseforståelse, og samtidig lære om fastelavn. Dit barn læser forskellige fagtekster, som fortæller noget om hvordan fastelavn blev til, og hvilke traditioner der hører med. Dit barn skal læse en fagtekst og derefter løse nogle opgaver, som kun kan løses hvis dit barn har læst og forstået teksten. Dit barn eventuelt læse teksten højt for dig, hvorefter I sammen kan snakke om teksten, og derefter løse opgaven. Opgaverne varierer gennem hele hæftet, for at udfordrer dit barn og fastholde interessen. Hæftet er niveau F, som svarer til det niveau et barn i 4. – 5. klasse læser på.

Her kan du finde mange flere farve- og lærerige hæfter om fastelavn.

Målgruppe: 4. – 5. klasse
Fag: Dansk

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr