Novelle – genrekendskab

I hæftet her lærer dit barn om genren novelle. Novellen kan godt være lidt svær at lære at kende for dit barn, da dit barn formentligt tidligere har lært om lidt mere konkrete genrer som for eksempel eventyr og gyser. De er lidt lettere at genkende og skrive en historie ud fra, da ved du fx ved, at du skal starte historien med “Der var engang..”, eller du skal have nogle uhyggelige ord med. Men novellen har flere undergenre og kan skrives på flere forskellige måder.

Noveller hører under kategorien fiktion. En novelle er en opdigtet historie, som forfatteren selv har skabt. Der findes mange undergenrer til en novelle. Det kan være gyser, krimi, kærlighed, drama, komedie eller ungdomsnovelle.

Målgruppe: 4. -6- klasse

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr