Hæfte om forholdsord – god til tosprogede børn

Mange børn bøvler lidt rundt med forholdsord. Forholdsord er for eksempel; under, på og mellem. Nogle børn siger måske: “Jeg skal på skole”, hvor den rigtige formulering selvfølgelig er: “Jeg skal i skole”. Hvor mange børn er det et spørgsmål om tid før de forholdsord bruges i den rigtige kontekst. Dog vil det altid være en fordel at hjælpe dit barn at lave nogle opgaver som disse.

Opgaverne i hæftet giver dit barn mulighed at øve de forskellige forholdsord, da et billede og ordet skal matches på den rigtige måde. Opgaverne egner sig særligt godt til børn med dansk som andetsprog, da forholdsord kan drille ekstra meget her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr