Læs, forstå og farv (Niveau B)

I dette hæfte kan dit barn træne sin læseforståelse på en sjov måde. Igennem hæftet står der en masse korte ord, som dit barn skal læse. Kort sagt går hæftet ud på, at der på hver side er nogle billeder og en kasse med korte ord. Dit barn skal nu kigge på billederne og finde de ord der passer til billederne, og sætte kryds ved dem. Herefter skal dit barn farvelægge billederne. Det er en super sjov måde, hvor dit barn kan træne sin læseforståelse på. Hæftet er niveau B, som svarer til det niveau et barn i 1. klasse læser på.

Her kan du finde mange flere sjove og lærerige hæfter, hvor dit barn kan træne sin læseforståelse.

Målgruppe: 1. klasse
Fag: Dansk

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr