Jul – farvelæg juletegninger

Julen er en vidunderlig tid på året, hvor dit barns fantasi og kreativitet kan blive sluppet løs. For at gøre julestemningen endnu mere magisk og komme endnu mere i julestemning, kan du her finde juletegninger, som dit barn kan farvelægge.  Det er et sjovt og hyggeligt hæfte, som dit barn stille og roligt kan sidde og arbejde med. Dit barn træner også sin finmotorik ved, at skulle holde på blyanten og farvelægge de mange fine tegninger. Brug hæftet til at starte morgenen stille og roligt ud, eller inden dit barn skal sove.

Her kan du finde flere sjove og farverige juleopgaver.

Målgruppe: 0. – 2. klasse

Opgavehæfte hvor dit barn skal farvelægge juletegninger.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr