Farveleg med LEGO

Farveleg med LEGO

Denne farveleg med LEGO er perfekt til de mindste børn. Eskild er 20mdr nu og kan så småt begynde at koncentrere sig om andet end mælk, gylp, kravle, spise og gå. Derfor er vi så småt begyndt at lave lidt motorik og farvelege herhjemme med ham.

Denne LEGO leg er super simpel og let at gå til. Lav 1, 2 eller 3 rækker afhængig af dit barnsalder med forskellig farvet klodser på en LEGO plade. Til Eskild var det svært med blot en række, så start med en række også arbejd jer op til flere rækker. Find så tilsvarende antal løse klodser, som du har sat på pladen i samme farver. Fx. en LEGO plade med klodsen gul, grøn, blå og sort sat fast på også samme farver i læse klodser, som dit barn skal sætte fast på den rigtige farve.  Hjælp så dit barn gennem gentagelse, gentagelse og gentagelse at sætte klodserne i de rigtige farver på de rigtige klodserne i rækkerne.

Målgruppe: 1,5år-3år.

Mål: Motorik og farvelære.

Her er der en anden god motorik og farveleg.

Hyg jer!

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr