Lære at klippe med en saks

Lære at klippe med saks

Det er bare vildt svært for mange børn at klippe med saks! Jeg møder mange børn i skolen, som slet ikke kan klippe og nogle ved ikke engang, hvordan en saks skal holdes. Det er lidt problematisk, da børnene ofte skal bruge en saks i skolen og især i de første år, hvor meget af læringen foregår med klippe/klistre. Derfor kan du med denne øvelse gøre dit barn en tjeneste og træne klippeteknikken, og hvordan dit barn holder på en saks. Her er det vigtigt, at saksen rent faktisk passer til dit barns hånd, da det ellers næsten er en umulig opgave.

Bjrøn synes, at opgaven var rigtig sjov og gik straks i gang med at tegne streger på karton, som jeg skulle klippe efter. Så fik vi også lige øvet at holde en blyant og tegne lige streger;-)

Jeg har lavet flere forslag til hvordan du kan træne dit barns finmotorik og dermed også evnen til at klippe eller skrive med en blyant. Mange børne har også svært ved at binde snørebånd, det kan du finde en god øvelse til her. 

 

 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr