Læsning – en naturlig del af hverdagen.

Læsning – en naturlig del af hverdagen.

Det glæder om at få lavet nogle gode rutiner omkring læsning i hverdagen og som familie. Her får du lidt råd til, hvilke retuiner du med fordel kan implementere i jeres hverdag, så læsningen bliver en naturlig del af hverdagen og ikke noget der skal forceres. Desuden kan du læse lidt om læseglæde her. 

  1. Bøger i øjenhøjde. Jeres hjem skal have bøger stående fremme i børnehøjde, så det invitere til læsning og gør dit barn nysgerrig.
  2. Lav stillestunder i weekenden, hvor ALLE i familien læser 15-20 minutter – fast tidspunkt hver gang, hvor I sidder sammen i sofaen, hulen, på hemsen eller i mor og fars seng.
  3. Læs højt i bilen, download en lydbog til dit barn og afspil den, hvis du ikke selv orker at læse på turen.
  4. Gå på biblioteket og lån spændende bøger. Tag på bibliotket mindst en gang i måneden. Find nye bøger, sid og læs i deres stilleområder og hyg jer sammen.
  5. Mor og far skal også læse hjemme, når børnene ser på det. I er et forbillede og alt hvad I gør, kopier jeres barn. OG mobiltelefonen gælder altså ikke;)

Hvis dit barn har problemer med læsningen, så læs lidt her.

God fornøjelse

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr