Plakater med bogstaver

En sød læsermor havde jo lavet disse fine bøger til hendes dreng. Og RIGTIG mange ville gerne modtage hendes fil med det store arbejde. Men da hun har fundet billederne på google.dk, kommer både hun og jeg i problemer ift copyright, hvis det deles. DERFOR har jeg lavet nogle ark BOGSTAV illustrationer meget tæt på hendes, men med illustrationer, som er okay at bruge og dele med jer. Ønsker du en samlet guide til at lære dit barn bogstaver, kan læringshæftet “Lær bogstaver” være en mulighed. Det er en forældrevejledning til at lære bogstaver gennem lege, hverdagssituationer og sjove opgaver. Køb det til 39kr her. Find flere lege med bogstaver her. Brug fx. arkene således:
  • Print arkene og sæt dem i en mappe, så det kan læses som en bog.
  • Print arkene og hæng et par stykker af gange op på fx. værelset eller i køkkenet, så du løbende kan tale om dem med dit barn.
  • Print arkene og læg fx. 10 af arkene ud på gulvet med lidt mellemrum. Bed dit barn finde et af bogstaverne, som er på arkene på gulvet. Hvis du ønsker at øge sværhedsgraden så nævn et af ordene, som er illustreret på arket. På den måde kan dit barn lytte sig til startbogstavet og finde det rigtige ark.
  • Print alle arkene evt i lidt mindre størrelse. Bed dit barn ligge dem i alfabetisk orden. Eller bed dit barn lægge konsonanter og vokaler i to bunker.
Du kan også få filerne med Tal illustrationer her. Find Bogstaver illustreret her med store bogstaver. Find Små bogstaver illustreret LEG OG LEKTIE her med små bogstaver. Find 2 Bogstaver illustreret LEG OG LEKTIE her med både store og små bogstaver. Rigtig god fornøjelse med at bruge dem sammen med dit barn:-D.  

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr