Finmotorik med sugerør

Vi havde en kasse fra en tablet i overskud, og jeg fandt på en anderledes leg med fokus på finmotorikken.

Målgruppe: 2-5 år.

Mål: Finmotorik og farver.

Denne leg med en kasse er også super finmotorisk træning.  Eller læs her om, hvordan du let kan implementere finmotorik i jeres dagligdag.

Vi har nogle værktøjet og legetøj, som kan styrke dit barns finmotorik i butikken her.

Jeg tog kassen, slog med en kuglepen huller i og klippede sugerørene over i 2 lige store stykker. Herefter satte jeg sugerørerne i hullerne i kassen. Jeg viste så lillebror E, at de kunne tages op og sættes i igen. Det krævede virkelig koncentration for ham at sætte sugerørene i, især de sugerør som ikke bare var lige pga knækket.

Jeg fjernede også alle sugerørene og lagde dem ved siden af kassen, så han selv kunne fylde alle i kassen igen. Det var overraskende lang tid, han kunne bruge på denne leg:).

Hvis dit barn er lidt ældre end E på knap 2 år, kan sværhedsniveauet øges ved at bruge sugerør i forskellige farver. Bed så dit barn om sætte sugerørene i rækker med fx kun blå. Eller sig at hvert andet sugerør skal være rødt.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr