Finmotorik

Ofte er vi forældre ret fokuseret på tal og bogstaver ift læring og vores børn, men læring indeholder også meget andet. Hos børn er det også nødvendig med fokus på den motoriske – både finmotorisk og grovmotoriske samt sanser. Nogle børn udforer sig selv motorisk hele tiden, mens andre børn har behov for et skub i den rigtige retning. Det vigtige her er, at du som forældre husker fokus på motorikken også, da det er basis for dit barns fremtidige evner og udvikling på mange områder.

Vi har nogle værktøjet og legetøj, som kan styrke dit barns finmotorik i butikken her.

  • Vidste du fx. at børn, som ikke lære at kravle ofte har sværere ved at lære at læse? Det handler simpelthen om, at kroppen ikke har lært at koordinere bevægelserne på kryds af kroppen – en beværelse, som øjene skal bruge, når der læses.
  • Vidste du, at dit barn ikke kan holde på en blyant, hvis den finmotoriske træning er utilstrækkelig?
  • Vidste du, at hvis dit barn ikke lære at mærke og udforske sanserne på sin egen krop, hvordan skal dit barn så kunne mærke, når dets grænser overskrides? Når det fryser? Slår sig alvorligt?

Der ligger allerde mange lege her på LEG og LEKTIE, som kan stimulerer dit barn sanser og træne finmotorikken, men nogle gange er det altså rart at få tingene foræret lidt! Derfor har jeg været på jagt efter godt legetøj, som netop har fokus på sanser og finmotorik uden, at du behøver at gøre så meget som forældre. Se vores fine grabbe og sugedimser i butikken her. 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr