Vokaltrappen – lær at bruge den.

På forespørgsel fra en kollega har jeg lavet min læringscirkel med vokaltrappen på. Du kan hente den til print herunder.

Vokaltrappen er en visuel måde at illustrere vokalerne i det danske sprog. Bogstaverne på dansk lyder ikke altid korrekt, men lyder som et andet bogstav end det egentlig er, når et ord skal skrives. Eksempelvis “Hest” lyder som “Hæst”, hvilket gør det markant sværere at stave et ord korrekt på dansk. Vokaltrappen kan hjælpe dit barn til at huske drillevokalerne og vise, hvilken vokal, der skal bruges korrekt.

Vokaltrappen er flere små trapper med vokaler. Nederst er en vokal, som kan snyde. Altså en vokal, som lyder til at skulle bruges i et ord, hvor det faktisk er en anden vokal, som skal skrives. For at finde den korrekte vokal, kan dit barn gå op af trappen og finde den vokal, som er den korrekte at skrive.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet skolecirkler pr mail (72 stk): 69kr
30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr