Søg
Close this search box.

Klippe klistre

En weekend for efterhånden længe siden sad jeg med både B på 5 år og E på 2,5år og kiggede i nogle gamle blade. Gamle blade skal bare altid gemmes, da de kan bruges til rigtig mange kreative og lærerige ting. Se en tidligere bogstavplakat fra gamle blade som her.

Målgruppe: Fra 3 år.

Mål: Klippe, kategorisere, tal eller bogstaver.

Denne weekend lavede de en anden plakat hver, nemlig med hvert deres tema. Hele pointen med aktiviteten var egentlig bare at bruge nogle gamle blade, men hurtigt kom der en masse læring oveni hatten. Både E og B fik trænet finmotorik med en saks, øvet sig i at kategorisere med at kun sætte transportmidler eller mad på planchen, øvet en masse nye ord og udtaler alt efter hvad billederne i bladene viste også selvfølgelig lidt snak om tallene på siderne og de store bogstaver.

De større børn kan klippe bogstaver på til deres staveord, kategorisere ordene. Klippe ord ud, som skal sættes sammen med andre til sammensatte ord eller danne sætninger og historier med dem.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr