Leg&Lektie cirkler – geometri, måle, areal, omkreds og rumfang.

cropped-IMG_2019-09-26_13-02-32.jpg

Så er der 3 cirkler mere klar til matematikundervisningen, som handler om geometri, måleenheder, areal, omkreds, rumfang og matematik tegn.

Måleenheder og tegn:
I matematik er der mange forskellige tegn og måleenheder, som ofte er svære at holde styr på for børnene. Her har jeg samlet de mest brugte, så dit barn hurtig kan få afklaret betydningen og komme videre med opgaven.

Geometri: Her er et overblik over figurernes navne, hvordan vinkelsummerne er i de forskellige, og hvad paralelle linier er. Det er helt basis geometri, der allerede arbejde med i indskolingen.


Areal, omrkeds og rumfang: Her får dit barn alle de vigtige formler tilat udregne areal, omkreds og rumfang. Dit barn kan hurtig finde formlerne frem og komme videre med en opgaver. Dit barn bruger for formlerne fra mellemtrinnet, men allerede i indskolingen skal dit barn begynde at have en forståelse for forskellige figurer, både falde og rummelige.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet skolecirkler pr mail (72 stk): 69kr
30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Jul
legoglektie@gmail.com

Jul, farver og tal

Flere fine juleopgaver, som er lette at gå til for dig og dit barn. Her skal dit barn farvelægge tallene i bestemte farver, så der dannes en fin juletegning. Målgruppe: 3-8år Mål: Tal og finmotorik Se flere juleopgaver her Hent

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Klippeopgaver

Dit barn udvikler sig hele tiden. I starten lærer dit barn oftest de grovmotoriske egenskaber først dvs. at kravle, gå, bevæge sine arme, sætte sig i hug osv. Når dit barn bliver lidt ældre, lærer han/hun at spise med gaffel,

Læs mere
@krea_fidusen
legoglektie@gmail.com

Klovnefødder

Endnu en fin aktivitet med dit barn fodaftryk. Lad dit barn sanse mens malingen kommer på foden, lad det hjælpe med at pynte og klippe det ud, så også finmotorikken kommer i spil. De er desuden en fin lille gaveide.

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Pakke skoletaske

Pakke skoletaske Hvad er det nu liiige, der skal pakkes med i skoletasken? Brug listen her, så du er sikker på, at dit barn ikke mangler noget i skolen. Saks – Få øvelser til at træne dit barns finmotorik og

Læs mere
Scroll til toppen