Lego – bogstaver

Disse fine Legokort er geniale til at arbejde med bogstaver med sit barn. De kan fås GRATIS og printes, så du og dit barn kan kigge med på tegningerne, hvis det er svært at bygge bogstaverne. Mange børn har godt af at lære tingene på forskellige måder, så de lettere husker det og får gentaget tingene flere gange uden, det bliver kedeligt. Legokortene kan du hente på One Beautifull Home Blog her.

Måske du også vil kunne bruge vores læringshæfte “Lær bogstaver” eller “Lær tal”, som er en komplet forældrevejledning til at lære sit barn bogstaver og tal igennem lege, opgaver og inddragelse i hverdagen.

Desuden kan du måske bruge læringscirklerne her med mange forskellige emner også bogstaver og tal.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr