I gang med læringscirklerne 1 – tal og farver.

Her finder du en kort video, hvor jeg viser, hvordan du kan komme i gang med at bruge cirklerne og introducere dem til dit barn, så det er tryg ved at bruge dem også i skolen. Det kan jo gøres på rigtig mange måder, og du kender dit barn bedst!

Mit vigtigste råd er, at introducer få eller kun en cirkel ad gangen. Og sæt kun cirkler i nøgleringen, som I har læst og talt om. Ellers ved dit barn ikke, hvad cirklen indeholder og ved ikke, at den kan være en hjælp i skolen eller under lektielæsningen.

Det helt optimale er selvfølgelig, at dit barns lærer inddrager cirklerne i undervisningen og fortæller, hvordan og hvornår de er gode at bruge ift vedkommendes undervisning.

Uanset hvordan cirklerne introduceres, så vil de være en god hjælp for dit barn både i skolen og hjemme.

Find læringscirklerne fortrykte her.

Se også en masse andre lege med læring til emnet tal eller farver. Desuden findes læringshæftet “Lær tal“, som er en komplet vejledning til forældre, der vil lære deres barn tal igennem leg, inddragelse i hverdagen og opgaver.