I gang med Leg&Lektie cirklerne 1 – tal og farver.

cropped-IMG_2019-09-23_18-36-18.jpg

Her finder du en kort video, hvor jeg viser, hvordan du kan komme i gang med at bruge cirklerne og introducere dem til dit barn, så det er tryg ved at bruge dem også i skolen. Det kan jo gøres på rigtig mange måder, og du kender dit barn bedst!

Mit vigtigste råd er, at introducer få eller kun en cirkel ad gangen. Og sæt kun cirkler i nøgleringen, som I har læst og talt om. Ellers ved dit barn ikke, hvad cirklen indeholder og ved ikke, at den kan være en hjælp i skolen eller under lektielæsningen.

Det helt optimale er selvfølgelig, at dit barns lærer inddrager cirklerne i undervisningen og fortæller, hvordan og hvornår de er gode at bruge ift vedkommendes undervisning.

Uanset hvordan cirklerne introduceres, så vil de være en god hjælp for dit barn både i skolen og hjemme.

Køb cirklerne færdigtrykte her.

Se også en masse andre lege med læring til emnet tal eller farver. Desuden findes læringshæftet “Lær tal“, som er en komplet vejledning til forældre, der vil lære deres barn tal igennem leg, inddragelse i hverdagen og opgaver.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Grovmotorik
legoglektie@gmail.com

Advarsel-BLÆR

Advarsel -blær! Jeg bliver simpelthen (igen!) nød til at fortælle om Eskilds og Bjørns integrerede institution her i Aarhus. Her til morgen mødte vi ind til dette! Hvor FEDT er det lige? Igen en pædagog, som gør meget mere end

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Letlæsningsbøger

Her er nogle forslag til letlæsningsbøger på niveauerne let, mellem og svær. Silkeborg biblioteks hjemmesiden er brugt som god inspiration. Generelt laver bibliotekterne i landet mange fine guides til bøger indenfor forskellige emner. Lette letlæsningsbøger: Max får en mus af Marie Duedahl

Læs mere
Grammatik
legoglektie@gmail.com

Gratis dansk opgaver

Se også alle vores læringsmaterialer i butikken her. Blandt andet de populære Leg&Lektie cirkler, som både forældre, lærere og pædagoger bruger. Herunder finder du link til oversigter med en masse materiale til danskundervisningen. Hvis du er interesseret i andre fag,

Læs mere
Scroll til toppen