I gang med Leg&Lektie cirklerne 1 – tal og farver.

cropped-IMG_2019-09-23_18-36-18.jpg

Her finder du en kort video, hvor jeg viser, hvordan du kan komme i gang med at bruge cirklerne og introducere dem til dit barn, så det er tryg ved at bruge dem også i skolen. Det kan jo gøres på rigtig mange måder, og du kender dit barn bedst!

Mit vigtigste råd er, at introducer få eller kun en cirkel ad gangen. Og sæt kun cirkler i nøgleringen, som I har læst og talt om. Ellers ved dit barn ikke, hvad cirklen indeholder og ved ikke, at den kan være en hjælp i skolen eller under lektielæsningen.

Det helt optimale er selvfølgelig, at dit barns lærer inddrager cirklerne i undervisningen og fortæller, hvordan og hvornår de er gode at bruge ift vedkommendes undervisning.

Uanset hvordan cirklerne introduceres, så vil de være en god hjælp for dit barn både i skolen og hjemme.

Køb cirklerne færdigtrykte her.

Se også en masse andre lege med læring til emnet tal eller farver. Desuden findes læringshæftet “Lær tal“, som er en komplet vejledning til forældre, der vil lære deres barn tal igennem leg, inddragelse i hverdagen og opgaver.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

3-5år
legoglektie@gmail.com

Konstruktioner med ruller

Endnu et forsøg med konstruktioner og rør. Her har B og jeg brugt 4 toiletruller og bøger til at afprøve, hvor stærke rør egentlig er! Mål: Konstruktioner, holdbarhed Målgruppe: Fra 5 år Eksperimentet udspringer af dette forsøg med naturens former,

Læs mere
5. klasse
legoglektie@gmail.com

Sommerlarven

Målgruppe: Fra 5. klasse Denne sommerlarve er lavet til min 6. klasse, så de ikke glemmer mig helt i ferie;-D. Larven indeholder små opgaver, som er relative let at gå til. Opgaverne er indenfor danskfaget. Desuden kan du få et

Læs mere
I gang med læringscirkler.
legoglektie@gmail.com

Brug farvecirklen

Her er et eksempel på hvordan du let kan bruge læringscirklen med farver til at få en praktisk og stimulerende leg i gang. Eskild er her i fuld gang med at bruge læringscirklen med farver. Vi brugte en masse brikker fra

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Værksteder med bogstaver

Køb spillene til 39kr her. Her får du 6 forskelllige værksteder, som du kan bruge med dit barn hjemme eller til dine elever i klassen til at have fokus og øve bogstaverne i alfabetet. Det kan være en fordel at

Læs mere
Scroll til toppen