Tællekæde

Denne halskæde er super god til matematikundervisningen, eller når dit barn regner hjemme. Kæden er ret simpel at lave, en snor og Hamas perler

Jeg lavede tællekæden til Bjørn og den blev umiddelbart et større hit, end jeg lige havde regnet med.

Der er i alt 100 perler på kæden af elastiksnor, 10 i hver farve. Kæden bruger han så til at regne ting ud, som opstår i løbet af dagen.

Han får øvet nogle forskellige strategier til plus og minus. Han ved nu at “12” er 10 perler altså en hel farve også 2 mere. På den måde hjælper perlerne ham med at opbygge en forståelse af vores titalssystem og en strategi som gør det lettere “at have i hovedet” fremadrettet.

Og en lille anbefaling: Lav snoren længere end perlerne fylder, så skal de ikke kæmpe så meget finmotorisk også – Bjørn nægtede dog en længere.

Hvis dit barn er godt i gang med at tælle, så kan du med fordel introducere det til denne Leg&Lektie cirkel, som kan være en god støtte.

Eller køb alle de færdigttrykte Leg&Lektie cirkler til matematik her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr