Leg&Lektie cirkler med billed og tema.

cropped-IMG_2019-11-01_08-32-57.jpg

Disse læringscirkler er en del af førskolecirklerne, som kan bruges til børn, der endnu ikke er startet i skole. Disse cirkler indeholder overbegreber, der er en vigtig del af den sproglige udvikling.

Emnerne er:
Frugt
Grønt
Transport
Påklædning
Madvare
Kroppen
Dyr

Køb de færdigttrykte cirkler her.


Brug cirklerne til at samtale med dit barn både om billedet og ordet udseende. Mange børn kan godt lære at genkende nogle ord ude at kunne læse. Lav gerne en leg ud af det ved at lade dit barn skulle finde sine sko, når I taler og skoene på cirklen. Desuden er disse cirkler eksempler på hvordan dit barn skal lære, at de fleste ting er inddel i overkategorier.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Du kan også smutte forbi og se hele vores sæt til skolebørn her med hele 30 cirkler og 60 emner.

Se alle førskolecirkler her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Leg&Lektie cirkler – Mere tysk

Udsagnsord: Tysk har nogle verber, som er helt centrale for sproget og vigtige for dit barn at kunne bøje korrekt både for at skrive og læse tysk. Stedord, modsætninger og spørgeord: Cirklen indeholder 3 grupper af ord, som er gode

Lær klokken – GUIDE

Sådan lærer børn klokken Det med at lære, hvad klokken er, er bare så svært for mange børn. Det er meget forskelligt, hvornår børn lærer klokken at kende, men fælles for dem alle er, at det kræver ret meget træning, øvelse

Kridtbane til børn

Kridtbane til børn. Jeg har haft en VARM fest på villavejen i dag med at lave en kridtbane til børn! Jeg begav mig ud på vejen og kampsvedte, mens Bjørn og Søren var på tur, også tegnede jeg med kridt

Lego – bogstaver

Disse fine Legokort er geniale til at arbejde med bogstaver med sit barn. De kan fås GRATIS og printes, så du og dit barn kan kigge med på tegningerne, hvis det er svært at bygge bogstaverne. Mange børn har godt

Scroll til toppen