Overblik – Leg&Lektie cirkler til førskolebørn.

cropped-IMG_2019-10-21_12-51-39.jpg

Her finder du et overblik over de læringscikler, som passer til de yngre børn – førskolebørnene. Tryk på linket under billedet og kom til indlægget, hvor cirklen kan hentes til dit barn. Vedledning til førskolecirklerne hentes her:

Ønsker du alle førskolecirkler (incl de, som ikke er udgivet endnu) tilsendt din mail, så se her.

Eller køb dem her færdigtrykte.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Du kan også smutte forbi og se hele vores sæt til skolebørn her med hele 30 cirkler og 60 emner.

Her er en forklaring af cirklerne:

Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her

Hent her
Hent her
Hent her
Hent her

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Dit barns skriveudvikling trin for trin – GUIDE

Dit barns skriveudvikling trin for trin. Herunder har jeg kort beskrevet hvilke skrivefaser dit barn formentlig kommer igennem, og hvordan du bedst muligt støtter dit barn. Og husk at de alderstrin, jeg har skrevet på, er vejledende – børn er

Natur – anbefalet legetøj

Legetøjet er sponsoreret af legebyen.dk til test. Hvis du ikke har bemærket det, så er jeg ret tosset med naturen! Jeg elsker luften, duften, friheden og alle de muligheder for leg og læring, som er i naturen – der i

Læring med mælkelåg

Få samler-genet frem, da disse MÆLKELÅG kan bruge til en masse lege med læring. Vi har samlet mælkelåg og selve åbningen, fundet pap, klistermærker og en sprittusch. På billedet kan du se udførslen, og hele tanken var, at Bjørn og

Vokaltrappen – husk den let!

På forespørgsel fra en kollega har jeg lavet min læringscirkel med vokaltrappen på. Du kan hente den til print herunder. Se og læs om alle cirklerne her. Alle udgivet skolecirkler pr mail (72 stk): 69kr30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Læsekort

På “min” skole er vi begyndt at have mere fokus på læsning og læseforståelse. I den forbindelse har jeg lavet disse læsekort, som både kan bruges i undervisningen, men også hjemme af forældre. Ideen med kortene er, at børnene ofte

Scroll til toppen